fbpx

Groep 7/8

 

Beste nieuwe brugklasser,

 

Wat leuk dat je in het schooljaar 2019-2020 bij ons in de brugklas komt. Je bent van harte welkom op CSG Willem van Oranje of De Willem, zoals (bijna) iedereen onze school noemt.

We starten het nieuwe schooljaar met een introductieweek waarin je alle tijd krijgt om je nieuwe klas te leren kennen. Je vindt hier het programma van de introductieweek op Poortwijk en Zoomwijck.

Hieronder vind je belangrijke informatie die handig is om te weten voor je aan het nieuwe schooljaar begint. Zorg ervoor dat je ouders/verzorgers ook op de hoogte zijn.

Je hebt natuurlijk al veel informatie gekregen op de kennismakingsmiddag van 21 juni jl., maar hier zetten we ook nog een aantal dingen op een rij.

 

Tijdens de lessen in de brugklas maak je gebruik van schoolbenodigdheden die je zelf moet aanschaffen. Op de lijst Aanschaf leermiddelen vind je wat er nodig is. Je krijgt op onze school je boekenpakket in bruikleen, daar zijn geen kosten aan verbonden. Wel heb je kaftpapier of boekenhoezen nodig om ze netjes te houden.

 

Alle ouders/verzorgers krijgen voor de vakantie een mail met een verwijzing naar de schoolkosten voor 2019-202. De kosten per leerjaar worden ook nog op de site vermeld. Dit overzicht is ter informatie, in de eerste weken na de vakantie wordt de factuur per mail toegestuurd.

 

Tot ziens na de vakantie!

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer