Groep 7/8

 

Kennismaking

 

Ieder schooljaar organiseren wij op CSG Willem van Oranje allerlei activiteiten waarop je kunt kennismaken met onze school.

 

Wij hebben twee locaties:

- op locatie Zoomwijck wordt havo- en vwo-onderwijs gegeven. Kies je voor het vwo, dan maak je na de brugklas de keuze voor gymnasium of atheneum.

- op locatie Poortwijk vind je onze mavo/havo-brugklas en mavo 2, 3 en 4.

 

Wil je weten hoe het is om in de brugklas te zitten. Kijk dan naar Een dag uit het leven van een brugklasser

 

Meer filmpjes vind je ook hieronder en op de pagina Groep 7/8 

 

 

 

Neem alvast een kijkje op onze locaties! 

Vorig schooljaar hebben wij filmpjes gemaakt zodat leerlingen van groep 7 en 8, ondanks de coronamaatregelen, toch kennis konden maken met onze schoollocaties en de extra’s. In dit filmpje vertellen wij je meer over de extra's van het onderwijs op locatie Zoomwijck. Dit zijn tweetalig onderwijs, Bèta-techniek, Kunst/Cultuur, Gymnasium en Sportklas. Bovendien komt een groot deel van de school in beeld.

 

Wil je meer weten over onze mavo-locatie Poortwijk? Kijk dan hier. Twee docenten geven een rondleiding door de school en komen bij de entree, de lespleinen en de sporthal. Ook spreken zij met collega’s over de diverse vakken. Kortom, een interessante virtuele rondleiding. 

 

Overige informatie

Alle kennismakingsactiviteiten worden ook steeds aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!

 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer