Groep 7/8

 

Kennismaking

Ook dit schooljaar ben je/bent u van harte welkom op één van onze kennismakingsmomenten op beide locaties.

 

De activiteiten die nu nog op het programma staan zijn [email protected]! en de Informatieavond op 13 februari.

 

Vanaf 4 februari organiseren wij [email protected]! Bij [email protected]! word je als basisschoolleerling ontvangen door onze huidige brugklassers die je tijdens de drie lesuren en een pauze begeleiden en meenemen van de ene naar de andere les. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om op De Willem te zitten en hoor je het van de brugklassers zelf. Leerlingen kunnen kiezen of ze mavo, mavo/havo, (tweetalig) havo of (tweetalig) vwo (atheneum/gymnasium) willen volgen.Voor veel van onze huidige leerlingen was dit een erg leerzaam moment.

 

De inschrijftermijn voor [email protected]! is inmiddels gesloten. Het rooster voor de leerlingen wordt in de week voor de start toegestuurd.

 

De Informatieavond op 13 februari is de laatste van onze kennismakingsactiviteiten op CSG Willem van Oranje. Op deze avond staan de extra's binnen Ons Onderwijs centraal. Een uitgebreider bericht over deze activiteit vind je hier.

De Open Avonden die wij ieder jaar op locatie Zoomwijck en locatie Poortwijk houden, zijn inmiddels achter de rug. Beide avonden waren druk bezocht, waarbij ook ruimte was voor interessante gesprekken en het beantwoorden van vragen.

 

week 6 en 7           [email protected]! (op beide locaties)

wo. 13 februari      Informatieavond over Ons Onderwijs en de extra's, locatie Zoomwijck: 18.30 - 21.00 uur.  

 

Alle activiteiten worden apart aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!