Groep 7/8

 

Kennismaking

 

Ieder schooljaar organiseren wij op CSG Willem van Oranje allerlei activiteiten waarop je kunt kennismaken met onze school.

 

Wij hebben twee locaties:

- op locatie Zoomwijck wordt havo- en vwo-onderwijs gegeven. Kies je voor het vwo, dan maak je na de brugklas de keuze voor gymnasium of atheneum.

- op locatie Poortwijk vind je onze mavo/havo-brugklas en mavo 2, 3 en 4.

 

Dit schooljaar hebben wij de volgende activiteiten voor groep 7 en 8:

 

Vrijdag 21 januari 2022 (dit is een nieuwe datum, omdat 10 december niet mogelijk was met ouders erbij) 

Open Avond locatie Zoomwijck, kennismaking met gebouw, vakken, docenten en leerlingen

Kijk hier voor meer informatie en het aanmeldformulier. 

 

Open Avond locatie Poortwijk, kennismaking met gebouw. vakken, docenten en leerlingen

Deze was gepland voor 14 januari, maar kan vanwege de coronamaatregelen helaas niet doorgaan. We wachten de persconferentie van begin januari af voor het bepalen van een nieuwe datum.

 

week 5 en 6 (vanaf 31-01-22)

[email protected]!, 1 x 3 lesuren meedraaien met huidige brugklas

leerling meldt zich aan  via leerkracht of op de site (volgt tzt)en kiest zelf niveau: mavo, (tweetalig) havo of (tweetalig) vwo

 

woensdag 9 februari, 18.30 - 21.00 uur:

Informatieavond over Ons Onderwijs, met presentaties over CSG Willem van Oranje, tweetalig onderwijs, sportklas, klassieke cultuur/gymnasium en kunstvakken.

 

Tot 1 april 2022: Inschrijven nieuwe leerlingen schooljaar 2022-2023

 

Let op! In dit overzicht staan de Onderwijsmarkten (nog) niet vermeld. ‘s-Gravendeel gaat niet door, over de Onderwijsmarkten in Numansdorp en Oud-Beijerland volgt z.s.m. meer informatie.

 

Neem alvast een kijkje op onze locaties! 

Vorig schooljaar hebben wij filmpjes gemaakt zodat leerlingen van groep 7 en 8, ondanks de coronamaatregelen, toch kennis konden maken met onze schoollocaties en de extra’s. In dit filmpje vertellen wij je meer over de extra's van het onderwijs op locatie Zoomwijck. Dit zijn tweetalig onderwijs, Bèta-techniek, Kunst/Cultuur, Gymnasium en Sportklas. Bovendien komt een groot deel van de school in beeld.

 

Wil je meer weten over onze mavo-locatie Poortwijk? Kijk dan hier. Twee docenten geven een rondleiding door de school en komen bij de entree, de lespleinen en de sporthal. Ook spreken zij met collega’s over de diverse vakken. Kortom, een interessante virtuele rondleiding. 

 

Overige informatie

Alle leerkrachten van groep 8 van de basisscholen in de Hoeksche Waard e.o. krijgen binnenkort een overzicht van alle activiteiten op onze school. Daarbij zitten ook folders voor de leerlingen met de data van de verschillende activiteiten.  

Alle kennismakingsactiviteiten worden ook steeds aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!

 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer