Groep 7/8

 

Kennismaking

 

Vanwege de coronamaatregelen zijn de Open Avonden dit schooljaar omgezet in een Tour De Willem. Deze is op Zoomwijck wel gehouden, maar op Poortwijk is dit niet mogelijk omdat het middelbaar onderwijs gesloten blijft. Wij vinden het ontzettend jammer dat we deze kennismakingsactiviteiten nu niet kunnen houden. Het voortgezet onderwijs blijft voorlopig alleen toegankelijk voor onze eigen eindexamenleerlingen.

 

Aan de hand van filmpjes willen wij de leerlingen van groep 7 en 8 heel graag kennis laten maken met onze schoollocaties en de extra’s. In dit filmpje vertellen wij je meer over de extra's van het onderwijs op locatie Zoomwijck. Dit zijn tweetalig onderwijs, Bèta-techniek, Kunst/Cultuur, Gymnasium en Sportklas. Bovendien komt een groot deel van de school in beeld.

 

Wil je meer weten over onze mavo-locatie Poortwijk? Kijk dan hier. Twee docenten geven een rondleiding door de school en komen bij de entree, de lespleinen en de sporthal. Ook spreken zij met collega’s over de diverse vakken. Kortom, een interessante virtuele rondleiding. 

 

Het liefst hadden we geïnteresseerde leerlingen en ouders/verzorgers ontmoet op onze locaties en ter plekke vragen beantwoord. Helaas is dat fysieke contact niet mogelijk, maar online kan dat natuurlijk wel.

Iedereen met vragen kan zich melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Wij nemen dan contact op voor een telefonisch of online overleg.

 

Overige informatie

Aan het begin van het nieuwe schooljaar krijgen alle leerkrachten van groep 8 van de basisscholen in de Hoeksche Waard e.o.. een overzicht van alle activiteiten op onze school. Daarbij zitten ook folders voor de leerlingen met de data van de verschillende activiteiten. We zetten de jaarlijkse activiteiten hieronder op een rij.

 

Meet the Talents : vrije inloopmiddag voor een kennismaking met onze talenturen (woensdag in oktober). 
Onderwijsmarkt: informatiemarkt over middelbaar onderwijs in de Hoeksche Waard (oktober/november). 
Open Avond Zoomwijck: open huis op onze havo-/vwo-locatie met verschillende presentaties (eind november).
Open Avond Poortwijk: open huis op de mavo-locatie met mavo-/havo-brugklas (begin januari).
[email protected]!:  leerlingen uit groep 8 draaien drie lesuren mee met onze brugklassers (week 5 en 6).
Informatieavond: tweetalig onderwijs (tto), sportklas, Bètatechniek, gymnasium en kunst/cultuur staan centraal (februari).

                     

 

 

Alle kennismakingsactiviteiten worden ook steeds aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!

 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer