Groep 7/8

 

Kennismaking

Ook dit schooljaar ben je/bent u van harte welkom op één van onze kennismakingsmomenten op beide locaties.

 

Op 23 november jl. hebben wij de Open Avond op locatie Zoomwijck gehouden. Het was een drukbezochte avond, waarop we honderden leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers mochten verwelkomen. Heb je deze Open Avond gemist? Je bent nog van harte welkom op de Open Avond op 11 januari op locatie Poortwijk en de speciale Informatieavond in februari. Kijk voor meer informatie hieronder.

 

Op 11  januari is de Open Avond op onze mavo-locatie Poortwijk. Van 17.00 tot 21.00 uur is er alle gelegenheid om kennis te maken met  docenten en leerlingen en kun je ons mooie gebouw verkennen. Vertegenwoordigers van onze  leerlingenraad heten je van harte welkom bij de entree en geven je een programmaboekje met de plattegrond van onze school en alle activiteiten tijdens de Open Avond.

 

Je kunt een kijkje nemen bij alle vakken, aan de slag met Engels, Duits en Frans, demonstraties bijwonen van natuur- en scheikunde, raadsels oplossen en ontsnappen uit de Wiscaperooms, meer te weten komen over aardrijkskunde, economie of geschiedenis en sportief bezig zijn in de sportzaal waar onze Sportklas-leerlingen actief meehelpen. 

In de aula is koffie, thee en fris en is er alle ruimte om (specifieke) vragen te stellen bij de Meet & Greet. Of laat je informeren bij de presentaties over onze school en de mavo in het bijzonder.

Er is genoeg te doen! Graag tot ziens op 11 januari.

 

Vanaf begin februari organiseren wij [email protected]! waarbij leerlingen uit groep 8 drie lesuren meelopen met onze huidige brugklassers. Zij kunnen hiervoor worden opgegeven door de leerkracht op school. Werkt de school hier niet aan mee dan is opgeven ook mogelijk via deze link. Op de beginpagina van deze site staat een uitgebreider bericht over [email protected]!

 

De Informatieavond op 13 februari is de laatste van onze kennismakingsactiviteiten op CSG Willem van Oranje. Op deze avond staan de extra's binnen Ons Onderwijs centraal. Een uitgebreider bericht over deze activiteit vindt u hier.

 

De data van de komende activiteiten zijn:

vr. 11 januari         Open Avond, locatie Poortwijk, Polderlaan 2, Oud-Beijerland: 17.00-21.00 uur.

 

week 6 en 7           [email protected]! (op beide locaties)

wo. 13 februari      Informatieavond over Ons Onderwijs en de extra's, locatie Zoomwijck: 18.30 - 21.00 uur.  

 

Alle activiteiten worden apart aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!