Ziek melden en absentie

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het ziek melden van een leerling kan in de Magister App. Vriendelijk verzoek om dit voor aanvang van de lessen te doen, zodat de afwezigheid voor die dag is afgehandeld. 

 

Hoe werkt het? Dat vindt u in deze Instructie digitaal ziekmelden ouder.

 

Bij een ziekmelding in de Magister App verschijnt de melding OZ (ouder ziekmelding) in beeld. Het is wel noodzakelijk dat de ziekmelding iedere dag opnieuw wordt gedaan. De ziekmelding kan ook per mail of telefonisch worden doorgegeven.

 

Overige redenen van absentie moeten voorlopig nog telefonisch of per mail worden gemeld en met een absentiekaart worden afgehandeld. 

 

Absentiekaarten zijn verkrijgbaar bij het mavo-, bavo- en Tweede Fase-secretariaat. Je kunt ze ook hieronder downloaden en uitprinten.

 

Absentiekaart Zoomwijck

 

Absentiekaart Poortwijk

 

 

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.

Locatie Zoomwijck

Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
tel. 0186-634343

Locatie Poortwijk

Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland
tel. 0186-634345

Postadres

Postbus 1390
3260 AJ Oud-Beijerland

De school is telefonisch bereikbaar (ma-vr) van 8.30 uur tot 16.30 uur. 
(Ziekmeldingen kunnen eerder worden doorgegeven)

Informatie

Snelmenu