Nieuwe
leerlingen

 

Nieuwe leerlingen

 

Deze pagina is bestemd voor nieuwe leerlingen op CSG Willem van Oranje. Sta jij ingeschreven voor het nieuwe schooljaar 2018-2019? Welkom op onze school nieuwe leerlingen! Zodra wij informatie hebben die jij moet weten voor het volgende schooljaar plaatsen wij dat op deze pagina. Wij zien je graag op woensdag 20 juni tijdens de kennismakingsmiddag.

 

Wij geven les op twee verschillende locaties. De mavo-leerlingen en de brugklas mavo/havo hebben hun eigen gebouw aan de Polderlaan 2, dat noemen we locatie Poortwijk. Ga je naar havo of vwo? Dan volg je de lessen in het grote gebouw aan de Randweg, je gaat dan naar locatie Zoomwijck. 

In het hoofdstuk Onze School zie je welke vormen van onderwijs je bij ons kunt volgen. Kijk eens rustig rond. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Aanmeldingsformulier

Heb jij de keuze al gemaakt en kom je naar onze school? Je bent van harte welkom. Je vindt hier het Inschrijfformulier 2018-2019

Stuur het ingevulde formulier mét kopie paspoort of ID naar CSG Willem van Oranje, t.a.v. bavo-secretariaat, Postbus 1390, 3260 AJ Oud-Beijerland of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Interesse? 

Ga jij volgend schooljaar naar groep 8 en heb je interesse in onze school? In het nieuwe schooljaar vind je op deze pagina alle informatie over ‘Meet the talents’, Open Avonden, de Onderwijsmarkten, Live-op-de-willem en de Informatieavond.