Nieuwe
leerlingen

 

Nieuwe leerlingen

Deze pagina is bestemd voor nieuwe leerlingen op CSG Willem van Oranje. Sta jij ingeschreven voor het nieuwe schooljaar 2018-2019? Welkom op onze school! We hopen dat je tijdens de kennismakingsmiddag een fijne tijd hebt gehad met je nieuwe klas en een beeld hebt gekregen van onze school. 

Van de mentor heb je natuurlijk al heel wat informatie gekregen. Hieronder zetten wij nog een aantal punten op een rij.

 

Aanschaf leermiddelen

 

Huiswerkbegeleiding

 

Algemene informatie

Heb jij interesse in onze school en wil je meer informatie? In het hoofdstuk Ons Onderwijs zie je welke vormen van onderwijs je bij ons kunt volgen. Kijk eens rustig rond. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga jij volgend schooljaar naar groep 7 of 8 en heb je interesse in onze school? In het nieuwe schooljaar vind je op deze pagina alle informatie van onze kennismakingsactiviteiten zoals ‘Meet the talents’, Open Avonden, de Onderwijsmarkten, [email protected] en de Informatieavond.

 

Wij geven les op twee verschillende locaties. De mavo-leerlingen en de brugklas mavo/havo hebben hun eigen gebouw aan de Polderlaan 2, dat noemen we locatie Poortwijk. Ga je naar havo of vwo? Dan volg je de lessen in het grote gebouw aan de Randweg, je gaat dan naar locatie Zoomwijck.