Nieuws

 

Toneelstuk 'Kind van de rekening' mét band

Op 18, 19 en 20 april staat de traditionele uitvoering van de schoolband en de toneelgroep weer op het programma.
 

Dit jaar is gekozen voor een wat serieuzer stuk. We belichten een viertal jongeren die, hoewel zelf niet eens in de oorlog geboren, stuk voor stuk te kampen hebben met de gevolgen van beslissingen die gemaakt zijn in de oorlog. Neem bijvoorbeeld Tuur, bij wie het thuis nog steeds oorlog is of Rosa, die niet meer weet wie ze moet zijn. Tom, zoon van een Amerikaanse soldaat die nooit meer van zich liet horen. En Simone… tsja Simone… In prachtige, ontroerende gesprekken wordt de kijker een blik gegeven in hun lastige leven.
Welke metamorfose ondergaat de band? Spelen zij nog wel de muziek die we al jaren zo goed vinden? Of gooien ze het over een andere boeg? Kom allemaal kijken.
 
 
De voorstellingen van woensdag en vrijdag beginnen als vanouds om 19.30 uur, maar de voorstelling op de donderdag hebben we verplaatst naar de middag vanaf 15.30! Iedereen is van harte welkom. De toneelgroep en de band vinden het ontzettend leuk om voor veel publiek te spelen. De prijs kan de drempel niet zijn: kaartjes kosten slechts € 2,- in de voorverkoop en  € 3,- voor aanvang.