Nieuws

 

Koop je Aquagala-kaartje!

Aan alle eindexamenkandidaten: koop nu bij de conciërge je kaartje voor het traditionele Aquagala op 1 juni! Een kaartje kost € 27,50 en geeft toegang tot een mooi feest op een partyboot. Kom in je mooiste galajurk of beste pak en vier het einde van de examenperiode met je klasgenoten en docenten.

 

 

We geven je ook alvast wat informatie over het Aquagala. De eindexamenleerlingen worden op de volgende tijdstippen bij Alcazar Events in Puttershoek verwacht: de mavo om 16.15 uur, de havo om 16.45 uur en het vwo om 17.15 uur.

 

 Alle leerlingen worden met luxe auto’s naar de rode loper bij de haven van Puttershoek gereden. Dat moet je dit jaar wel zelf regelen, dus vraag in je omgeving of iemand het juiste gala-vervoer voor je heeft en ook andere leerlingen naar het feest wil rijden. Heb je iemand gevonden? Meld je dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ben je blijven zitten en wil je komen helpen bij het gala, meld je dan ook aan. We kunnen nog hulp gebruiken.