Nieuws

 

'Vlog jouw Hoeksche Waard'

 

Wat vind jij belangrijk in de Hoeksche Waard? Welk dorp heeft de beste sfeer? Hoe zie je de Hoeksche Waard over 10 of 20 jaar? Geef in een vlog antwoord op deze vragen en stuur dat naar www.waardmakers.nl 

 

Met de wedstrijd 'Vlog jouw Hoeksche Waard' willen de voorbereiders van de nieuwe gemeente Hoeksche Waard van jongeren horen hoe zij over de toekomst van dit gebied denken. Deze informatie wordt gebruikt voor het opstellen van een Omgevingsvisie: dit is een plan over de toekomst van de Hoeksche Waard.

Iris Amber Stenger, bekend van Spangas, haar eigen YouTube-kanaal, Instagram en Facebook is nauw betrokken bij deze wedstrijd.

Je mag zelf bepalen wat voor vlog je gaat maken, al zijn er natuurlijk wel wat voorwaarden:

  • de vlog moet een link hebben met de Omgevingsvisie voor de Hoeksche Waard
  • de vlog of video duurt minimaal 30 seconden en maximaal 3 minuten
  • vlogs of video's moeten voor 1 november ingezonden zijn via WeTransfer of de website www.waardmakers.nl
  • deelname is individueel of in groepsvorm (max. 5 personen)

Achtergrondinformatie en specifieke wedstrijddetails kun je ook vinden op bovenstaande site.

Een deskundige jury nomineert de vijf beste vlogs. Tijdens het Waardmakers Festival op 29 november in Dorpshuis Streona in Strijen worden deze vijf vlogs getoond aan het publiek. De vloggers zelf worden natuurlijk ook uitgenodigd voor dit festival. Het publiek kiest de uiteindelijk winnaar, die wint vijf kaartjes voor een pretpark. De winnaars van de tweede en derde prijs winnen een set van vijf bioscoopbonnen.

Veel succes!