Nieuws

 

Geef je op voor de EUR-Studiekeuze Workshop

Er zijn nog plekken vrij voor vwo 5-leerlingen bij de Studiekeuze Workshop van Erasmus Universitteit Rotterdam (EUR). Als je nog niet weet welke studie je na het vwo wil volgen, maar wel interesse hebt in EUR, kan deze workshop je eventueel op weg helpen.

 

Workshop 1 staat gepland op dinsdagmiddag 9 maart vanaf 14.30 tot 16.15 uur en wordt, als dit mogelijk is,  op school gegeven. Na deze workshop kun je je ook voor workshop 2, die binnen enkele weken na de eerste workshop online wordt gegeven.

In de eerste workshop wordt gesproken over interesses, sterke punten, talenten, verwachtingen en ideeën die je hebt. De tweede workshop geeft meer inzicht in de specifieke opleidingen aan de EUR.

 

Opgeven kan per mail tot 1 maart 13.00 uur door een mail te sturen naar decaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er is plaats voor maximaal 10 personen. Vol is vol.

 

Als je bent ingeloot, krijg je dat per mail te horen van mevrouw Jacobs.

 

 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer