Nieuws

 

Uitslag examens

'Je bent geslaagd' dat is het bericht dat de examenleerlingen vandaag van hun mentor willen horen. Vanaf vanmiddag 14.00 uur is er gebeld met positief of teleurstellend nieuws.

 

De hele ochtend is er door de conrectoren en een aantal docenten nauwkeurig berekend welke leerling wel en welke er niet is geslaagd. Speciale regelingen vanwege de coronapandemie maakten dat soms wel ingewikkeld, maar de uitslag is bekend.

 

Voor de leerlingen die vandaag te horen krijgen dat zij nog niet zijn geslaagd, is er in het tweede tijdvak de mogelijkheid om maximaal twee vakken te herkansen.  

 

Een aantal leerlingen heeft er bovendien voor gekozen om het examen te spreiden over twee periodes. Zij gaan vanaf volgende week weer verder in de CE2-periode. Hierdoor kunnen wij op dit moment de voorlopige slagingspercentages nog niet noemen.

 

Voor alle geslaagde leerlingen geldt natuurlijk: van harte gefeliciteerd. Voor de leerlingen die de komende weken hun herkansing hebben of examen doen in andere vakken: veel succes. 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer