Nieuws

 

DUO-webinar over studiefinanciering

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) houdt op donderdag 30 september een webinar over studiefinanciering. Dit is belangrijke informatie voor leerlingen die dit jaar eindexamen doen. 

 

In een eindexamenjaar komt er veel op je af. Een studie kiezen, wel of niet op kamers. En hoe gaan we die studie financieren? Hoe zit dat eigenlijk met de studiefinanciering tegenwoordig? Is dat allemaal ‘leenstelsel’ geworden? Krijgt een student nog een bijdrage van de overheid of moet je als ouder de studie zelf betalen?

 

Het is verstandig op tijd te kijken naar de financiële gevolgen van studeren. Tijdens het webinar geeft DUO voorlichting die je thuis achter de computer kunt bekijken. In de uitzending van ongeveer drie kwartier wordt alle informatie over de (toekomstige) studiefinanciering behandeld. Tijdens de uitzending is er gelegenheid vragen te stellen aan medewerkers van DUO.

 

BIj deelname aan dit webinar is het niet nodig om een programma te installeren. Alleen inschrijven met een e-mailadres is voldoende. Inschrijven vooraf is wel nodig, dat kan hier.

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer