Nieuws

 

Inschrijven voor CAE-cursus

Toekomstige leerlingen van vwo tto 4-, havo 5 en vwo 5 en 6 kunnen volgend schooljaar weer deelnemen aan de cursus Engels die opleidt tot het Certificate in Advanced English (CAE). Dit certificaat wordt internationaal erkend en geeft toegang tot de Engelstalige universiteiten.

 

Steeds vaker is Engels de voertaal bij studies, colleges en lesboeken in het hoger onderwijs in Nederland. Bovendien benutten steeds meer studenten de mogelijkheid om om tijdens de opleiding een studie-onderdeel aan een buitenlandse universiteit te volgen. Het is dan wel een voorwaarde dat studenten de Engelse taal goed beheersen. 

 

De cursus start in september en duurt tot eind mei. Begin juni wordt het CAE-examen afgenomen. De kosten voor deze cursus bedragen € 250,00. Het examengeld wordt door school betaald. 

Alle leerlingen die in aanmerking komen voor deze CAE-cursus hebben half juni een brief ontvangen met meer informatie over het CAE. In deze brief staat ook de link om in te schrijven voor deze cursus.

 

Havo 5- en vwo 5- en 6-leerlingen kunnen zich ook hier aanmelden.

Vwo tto 4-leerlingen kunnen dit formulier gebruiken.

 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer