Nieuws

 

Inschrijven voor [email protected]!

Schrijf je deze week nog in voor [email protected]! Dan zetten wij je op het rooster. Vanaf 4 februari 2019 worden op CSG Willem van Oranje de [email protected]!-weken gehouden. Tijdens deze activiteit krijg jij als  toekomstige brugklasleerling gelegenheid een ochtend of middag mee te lopen op onze school.

Dat kan op beide locaties: op de mavo in Poortwijk en bij havo/vwo op Zoomwijck. Leerlingen kunnen bovendien kiezen of ze mavo, mavo/havo, (tweetalig) havo of (tweetalig) vwo (atheneum/gymnasium) willen volgen.

 

Bij [email protected]! word je als basisschoolleerling ontvangen door onze huidige brugklassers die je tijdens de drie lesuren en een pauze begeleiden en meenemen van de ene naar de andere les. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om op De Willem te zitten en hoor je het van de brugklassers zelf. Voor veel van onze huidige leerlingen was dit een erg leerzaam moment.

 

Opgeven

Alle basisscholen in de Hoeksche Waard e.o. hebben van onze school een brief ontvangen met de uitnodiging om geïnteresseerde leerlingen op te geven voor [email protected]! Wij geven er de voorkeur aan dat de leerkracht dit doet. Als jouw school/de school van uw zoon/dochter hier niet aan meewerkt, kunt u hem/haar ook zelf opgeven via deze link.