Nieuws

 

Informatieavond op 13 februari

Meer weten over ons Bèta-onderwijs? Wat houdt Klassieke Cultuur in? Een Engelstalige les volgen? Deze vragen en onderwerpen komen aan bod tijdens de Informatieavond op 13 februari 2019 op locatie Zoomwijck. Op deze avond staan de extra's binnen ons onderwijs centraal, zoals tweetalig onderwijs (tto), Bètatechniek en Bètalab, Klassieke Cultuur/gymnasium en Kunst/Cultuur, evenals de Sportklas.

 

Tijdens deze Informatieavond kunnen basisschoolleerlingen proeflessen over deze extra's volgen terwijl hun ouder(s)/verzorger(s) uitgebreide informatie krijgen over deze vakken. Voor een goed verloop van deze avond is het belangrijk dat basisschoolleerlingen en hun ouders zich van te voren inschrijven en een keuze maken uit de diverse workshops. Het secretariaat maakt een rooster met hoe laat en waar wij de inschrijvers verwachten op de Informatieavond. De inschrijving voor de Informatieavond is inmiddels verlopen, maar u bent van harte welkom om toch te komen en ter plekke een rooster te laten samenstellen.

 

De Informatieavond wordt gehouden van 18.30 tot 21.00 uur. De duur voor de bezoekers is afhankelijk van het aantal workshops dat wordt gevolgd.

Deze Informatieavond is de laatste in de reeks kennismakingsactiviteiten voor volgend schooljaar. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.