Nieuws

 

Opgeven voor Informatieavond 13/2

Na de Open Avond op beide locaties van CSG Willem van Oranje en de activiteit [email protected]! sluiten wij de kennismakingsactiviteiten af met de Informatieavond. Deze wordt gehouden op woensdag 13 februari 2019 op locatie Zoomwijck. Op deze avond staan de extra's binnen ons onderwijs centraal, zoals tweetalig onderwijs (tto), Bètatechniek en Bètalab, Klassieke Cultuur/gymnasium en Kunst/Cultuur, evenals de Sportklas.

 

Tijdens de Informatieavond kunnen basisschoolleerlingen proeflessen over deze extra's volgen terwijl hun ouder(s)/verzorger(s) uitgebreide informatie krijgen over deze vakken. Voor een goed verloop van deze avond is het belangrijk dat u zich van te voren inschrijft en een keuze maakt uit de diverse voorlichtingsrondes. U kunt hier inschrijven voor de Informatieavond. In de week van de Informatieavond sturen wij u per mail het rooster toe met de tijden hoe laat en waar wij u verwachten.

 

Let op! De Informatieavond is een activiteit voor toekomstige leerlingen en hun ouder/verzorger. Begin februari is er ook [email protected]! op beide locaties. Inschrijven voor deze activiteit kan via dit bericht.