Nieuws

 

Open Avond verzet naar 10 december: meld je aan!

De Open Avond op locatie Zoomwijck wordt verzet van 26 november naar 10 december. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen mét een ouder kunnen deelnemen aan de Tour de Willen op onze school en hopen dat dit op de nieuwe datum wel kan. Met de strengere corona-maatregelen die vrijdag 12 november zijn aangekondigd, zou dit niet mogelijk zijn.

De Tour de Willem is dé gelegenheid om onze school te bezoeken en kennis te maken met onze docenten, met de vakken en natuurlijk met onze leerlingen. 

 

Maak je eigen tour door onze school en bezoek de verschillende onderdelen. We vertellen je graag meer over Tweetalig Onderwijs, over ons Gymnasium, de sportklas, de kunstlessen en de vreemde talen. In ons Bètalab vind je vakken als natuur- en scheikunde en biologie. Natuurlijk kun je ook zelf deelnemen aan activiteiten en er is alle ruimte om vragen te stellen.

 

Wij rekenen er op dat de Tour de Willem op 10 december kan doorgaan. Om alles goed te laten verlopen en jullie de ruimte te geven, werken wij met inschrijving. Je kunt kiezen uit drie tijdsloten, ieder tijdslot duurt 1,5 uur. Na afloop van iedere tour is er in de aula gelegenheid voor het stellen van vragen en koffie/thee.

 

Let op! Om zoveel mogelijk bezoekers te kunnen ontvangen, vragen wij om per leerling met 1 ouder te komen.

 

Meld je hier aan. Graag tot ziens op 10 december!

 

Wij zijn De Willem! Jij straks ook?

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer