Nieuws

 

Opstaptijden en parkeren Aquagala

Vrijdag 24 mei staat het traditionele Aquagala van De Willem weer op de agenda. Na alle examens is het dan tijd voor een feestje. Alle eindexamenleerlingen verzamelen bij Alcazar Events in Puttershoek. Van daaruit gaat het met speciaal vervoer naar de haven van Puttershoek. De opstaptijden zijn als volgt: de mavo-leerlingen vertrekken om 16.00 uur naar de partyboot, de opstaptijd voor de havo-leerlingen is 16.30 uur en voor de vwo'ers om 17.00 uur.

 

De organisatie vraagt alle Aquagala-gangers al bij Alcazar met de auto op de foto te gaan en dat niet pas bij de haven te doen. Dat zorgt voor een betere doorstroom bij de haven, zodat de leerlingen die er achter aan komen niet te lang hoeven te wachten.

 

Parkeren

Vriendelijk verzoek aan alle familie en vrienden die bij het Aquagala komen kijken om de auto te parkeren op het terrein van de fam. Kruithof, Arent van Lierstraat 24. Dat is vlakbij de plaats van vertrek en voorkomt problemen elders in het dorp. 

 

De partyboot keert om 00.30 uur weer terug in de haven van Puttershoek. 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer