fbpx

Nieuws

 

Meet the talents voor groep 7 en 8

Op woensdag 16 oktober houdt CSG Willem van Oranje de eerste kennismakingsactiviteit van dit jaar: 'Meet the talents'. Leerlingen uit groep 7 en 8 zijn die middag van harte welkom om mee te doen bij onze talenturen.

Kom je naar locatie Zoomwijck, dan kun je meedoen bij de sportklas, ict/science of bij art, design & media. Ga je naar locatie Poortwijk dan kun je ook nog kiezen voor lifestyle.

 

'Meet the talents' begint om 13.30 en duurt tot ongeveer 16.00 uur. Bij 'Meet the talents'hebben we vrije inloop, je hoeft je hiervoor niet op te geven. Houd er wel rekening mee dat we drie rondes houden, iedere ronde kies je een ander talentuur. Tussendoor is er wat te drinken.

We zien je graag op 16 oktober. Tot dan!

 

Ter informatie: Ouders/verzorgers zijn van harte welkom om hun kinderen te komen brengen en weer op te halen. Het volgen van de talenturen is speciaal voor de leerlingen. 

 

Kijk  hier voor de andere activiteiten die dit jaar op het programma staan, zoals onze Open Avonden en [email protected]

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer