Nieuws

 

Studie-ervaringen gezocht

Wij zijn op zoek naar oud-leerlingen die op de Studiekeuzeavond van 6 februari 2020 voorlichting willen geven over hun studie. Deze studiekeuzeavond is speciaal voor havo- en vwo-leerlingen uit de bovenbouw en bedoeld om een goed beeld te geven van de studie waar zij graag meer over willen weten of al interesse in hebben. Op open dagen en meeloopdagen krijgen zij ook veel informatie, maar van studenten zelf horen wat zij er van vinden, is toch iets anders.

 

 

Deze week hebben de geslaagde leerlingen van het afgelopen schooljaar een uitnodiging gekregen om te komen vertellen over de studie die zij nu volgen.  De ervaring leert dat we altijd extra oud-leerlingen zoeken voor bepaalde vakgebieden.

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar onze decaan Rieke Jacobs, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor je medewerking!

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer