Nieuws

 

Klas 1 en 2 naar SnowWorld

Leerlingen uit het 1e en 2e jaar kunnen op dinsdag 14 januari mee naar SnowWorld in Rucphen. Om 12.40 uur vertrekt de bus van school (eerst Zoomwijck dan Poortwijk) en van 14.30 tot 16.30 uur wordt er ski- snowboardles gegeven. Je kiest vooraf of je gaat skiën of snowboarden. Op het inschrijfformulier hieronder kun je ook aangeven of je beginner of gevorderd bent.

 

De kosten voor dit sportieve uitstapje zijn € 30,00, daar worden de kosten voor de bus, de ski- of snowboardles en het materiaal (helm, ski's/board en schoenen) van betaald. Het is wel belangrijk dat je goede waterdichte kleding draagt als je meegaat, dus een skibroek of waterdichte broek, skijack of waterdicht jack, lange ski- of sportkousen en verplicht waterdichte handschoenen.

 

Je kunt je opgeven door dit inschrijfformulier in te vullen. Let op! Je moet daarvoor ingelogd zijn met je dewillem-account. Je kunt je inschrijven t/m woensdag 4 december! Maandag 16 december kun je de kosten voor SnowWorld in de 1e pauze betalen op het lesplein Aardrijkskunde.

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer