fbpx

Nieuws

 

Schrijf je in voor [email protected]!

Wil je graag weten hoe het is om op onze school lessen te volgen? Geef je dan op voor [email protected]! Alle basisscholen in de Hoeksche Waard e.o. zijn uitgenodigd voor deze kennismakingsactiviteit, die in week 6 en 7 in het nieuwe jaar wordt gehouden, dat is vanaf 3 februari. Tijdens [email protected]! krijgen leerlingen uit groep 8 gelegenheid een ochtend of middag mee te lopen met de lessen van onze huidige brugklassers.

 

Onze brugklassers nemen de gastleerlingen drie lesuren en een pauze  mee van de ene naar de andere les. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om op De Willem te zitten en hoor je de ervaringen uit de eerste hand. Het is bovendien een uitstekende manier om sfeer te proeven. Voor veel van onze huidige leerlingen was dit een leerzaam moment.

 

 

Op beide locaties kan [email protected]! worden gevolgd: op de mavo in Poortwijk en bij havo/vwo in Zoomwijck. Leerlingen kunnen zelf kiezen met welk niveau ze willen meedraaien: mavo/havo, havo/vwo, vwo (wordt vanaf 2e jaar atheneum of gymnasium), tweetalig havo/vwo of tweetalig vwo.

 

Bij de meeste basisscholen zorgt de leerkracht van groep 8 voor de inschrijving. Dat werkt het snelst voor degene die het [email protected]!-rooster maakt. Ook gebeurt het dat de uitnodiging wordt gedeeld met de ouders/verzorgers, die vervolgens zelf kunnen inschrijven. Heel veel leerkrachten en ouders hebben dat al gedaan. Wil je ook meedoen? Geef je dan op!

Werkt jouw basisschool hier niet aan mee, dan is het uiteraard mogelijk om zelf in te schrijven. Dat kan via dit formulier, daar staat in de inleiding duidelijk aangegeven hoe dat moet.

Op basis van alle inschrijvingen maken wij een rooster dat enige tijd voor [email protected]! naar het opgegeven mailadres wordt gestuurd.

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer