Nieuws

 

Veel animo voor [email protected]!

Ruim 300 leerlingen uit groep 8 van het basisonderwijs zijn aangemeld voor [email protected]! In een periode van twee weken komen zij vanaf begin februari steeds drie lesuren meelopen met onze huidige brugklassers. Zij zijn van harte welkom op Willem van Oranje!

 

Onze brugklassers nemen de gastleerlingen drie lesuren en een pauze  mee van de ene naar de andere les. Zo kunnen ze zelf ervaren hoe het is om op De Willem te zitten en horen ze de ervaringen van onze brugklassers uit de eerste hand. Het is bovendien een uitstekende manier om sfeer te proeven. Voor veel van onze huidige leerlingen was dit een leerzaam en vaak zelfs een beslissend moment.

 

De inschrijving voor [email protected]! is inmiddels gesloten. De roosters zijn verstuurd naar de scholen, of als ouders hun kind zelf hebben opgegeven, naar het eigen mailadres. Heeft u wel ingeschreven, maar nog niks ontvangen? Kijk dan in uw spambox, vooral bij hotmail.com-adressen verdwijnen onze mailberichten vaak in de spam.

 

Op beide locaties kan [email protected]! worden gevolgd: op de mavo in Poortwijk en bij havo/vwo in Zoomwijck. Leerlingen kunnen zelf kiezen met welk niveau ze willen meedraaien: mavo/havo, havo/vwo, vwo (wordt vanaf 2e jaar atheneum of gymnasium), tweetalig havo/vwo of tweetalig vwo.

 

Meer informatie nodig? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer