Nieuws

 

Informatieavond over Ons Onderwijs voor groep 8

Op woensdag 12 februari houden wij op CSG Willem van Oranje een Informatieavond voor leerlingen uit groep 8. Op deze avond staan de extra's binnen ons onderwijs centraal, zoals tweetalig onderwijs (tto), ons KunstLab waar beeldende vorming en techniek samenkomen, Klassieke Cultuur/gymnasium en de Sportklas. Ook zijn er die avond nog algemene informatierondes.

 

Je bent van harte welkom op deze avond. De Informatieavond is de laatste grote kennismakingsactiviteit dit schooljaar. Tijdens de Informatieavond volgen de basisschoolleerlingen proeflessen over de extra's binnen Ons Onderwijs terwijl hun ouder(s)/verzorger(s) uitgebreide informatie krijgen over deze pijlers.

 

De online inschrjiving is inmiddels gesloten, maar het is ook mogelijk op de Informatieavond bij binnenkomst workshops te kiezen en een rooster te laten maken. Jij/u bent welkom bij Willem van Oranje!

 

De Informatieavond wordt gehouden van 18.30 tot 21.00 uur. De eerste workshop begint om 19.00 uur. De duur voor de bezoekers is afhankelijk van het aantal workshops dat wordt gevolgd.

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer