fbpx

Nieuws

 

Aanmelden voor Informatieavond 12 februari

Na de Open Avond op beide locaties van CSG Willem van Oranje houden wij op woensdag 12 februari ook een Informatieavond over Ons Onderwijs. Op deze avond staan de extra's binnen ons onderwijs centraal, zoals tweetalig onderwijs (tto), ons KunstLab waar beeldende vorming en techniek samenkomen, Klassieke Cultuur/gymnasium en de Sportklas. Ook zijn er die avond nog algemene informatierondes.

 

Tijdens de Informatieavond volgen de basisschoolleerlingen proeflessen over de extra's binnen Ons Onderwijs terwijl hun ouder(s)/verzorger(s) uitgebreide informatie krijgen over deze pijlers. Voor een goed verloop van deze avond is het belangrijk dat basisschoolleerlingen en hun ouders/verzorgers zich van te voren inschrijven en een keuze maken uit de diverse workshops.

 

U kunt op dit formulier de workshops van uw keuze kenbaar maken. Het secretariaat maakt vervolgens een rooster met tijden en workshops waar wij de inschrijvers verwachten op de Informatieavond. 

 

De Informatieavond wordt gehouden van 18.30 tot 21.00 uur. De duur voor de bezoekers is afhankelijk van het aantal workshops dat wordt gevolgd.

Deze Informatieavond is de laatste in de reeks kennismakingsactiviteiten voor volgend schooljaar. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer