Nieuws

 

Open Avond op mavo, kom op de fiets

Vrijdag 10 januari is het van 17.00 tot 21.00 uur Open Avond op onze mavo-locatie Poortwijk. Hier zitten onze leerlingen van de mavo-/havo-brugklas en mavo 2, 3 en 4. Op deze Open Avond kun je een kijkje nemen bij de verschillende vakken, onze docenten ontmoeten en natuurlijk onze leerlingen. Door de hele school kom je ze tegen, vraag ze gerust hoe zij het vinden om op de mavo te zitten.

De Open Avond is bovendien een mooie gelegenheid om alvast rond te kijken in het gebouw, dat we ook wel de 'kleine Willem' noemen.

 

Er zijn deze avond vier Algemene voorlichtingsrondes over het onderwijs op De Willem (17.30, 18.30, 19.30 en 20.30 uur). Ook de talenturen Science/ict, Art, design & media, Lifestyle en natuurlijk de Sportklas krijgen deze avond alle aandacht. De sportklas-leerlingen komen allemaal in actie bij de activiteiten in de sportzalen bij de school. De informatie over de andere talenturen vind je in de lokalen van de betrokken vakken.

 

De Open Avond op Poortwijk wordt ieder jaar altijd druk bezocht. Dat zien wij graag, iedereen is van harte welkom. Het grote aantal bezoekers zorgt ook voor overvolle parkeerplaatsen bij de school en directe omgeving. Het verzoek is daarom zoveel mogelijk op de fiets te komen, dan blijft er meer ruimte over voor geïnteresseerde leerlingen en ouders/verzorgers van buiten Oud-Beijerland. Naast de school ligt weliswaar een grote parkeerplaats, maar die is bestemd voor klanten van de Lidl. Er is wel parkeergelegenheid bij de basisscholen Sabina van Egmond/De Klinker en op het voorste deel bij EGHW-gebouw De Poort.

 

Alvast bedankt voor uw medewerking. Graag tot vrijdag 10 januari!

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer