Groep 7/8

 

Groep 7/8

 

Algemene informatie

 

Zit jij in groep 7 of 8 en heb je interesse in onze school? Ieder jaar houden wij verschillende activiteiten waarbij je van harte welkom bent. Op de pagina Kennismaking vind je een korte omschrijving van alle activiteiten, zoals de Open Avonden op beide locaties, Live @dewillem! en de Informatieavond.

 

Tip! Wil je weten hoe onze brugklasleerlingen het vinden op De Willem en waarom zij voor onze school hebben gekozen? In onderstaande filmpjes vertellen Romee, Bram, Jesse, Levi en Milou je meer over hun ervaringen. Ook mentor Daisy van der Eijk en conciërge Danny Meulmeester komen aan het woord.

 

Waarom heb voor De Willem gekozen? Hoe is de sfeer?

Hoe is de start in de brugklas?

Wat is het verschil tussen de basis- en de middelbare school?

Wat doet een mentor? En een conciërge?

Welke (nieuwe) vakken krijg je in de brugklas?

 

 

Wil jij je inschrijven op onze school? Wat leuk! Je bent van harte welkom. Meer informatie over inschrijven vind je hier.

Wij geven les op twee verschillende locaties. De mavo-leerlingen en de mavo/havo-brugklas hebben hun eigen gebouw aan de Polderlaan 2, dat noemen we locatie Poortwijk. Ga je naar havo of vwo? Dan volg je de lessen in het grote gebouw aan de Randweg, je gaat dan naar locatie Zoomwijck.

 

Heb jij interesse in onze school en wil je meer informatie? In het hoofdstuk Ons Onderwijs zie je welke vormen van onderwijs je bij ons kunt volgen. Kijk eens rustig rond. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer