Skip to main content

Mentoren

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle klassen in de onderbouw (t/m het 3e leerjaar) hebben een eigen klassenmentor. De mentor is een van de docenten waar je les van hebt. Hij/zij neemt een centrale plaats in. De mentor verzorgt het mentor-begeleidingsuur, bespreekt klassenproblemen, houdt de vorderingen van de leerlingen bij, is vaak goed op de hoogte van het wel en wee van de leerling en onderhoudt contacten met je ouder(s) en met de conrector.

 

In de bovenbouw, dus na het derde jaar, heb je op de havo en het vwo een vaste mentor tot en met de examens. Op de mavo heb je elk jaar een klassenmentor.

Bij vragen of problemen kunnen ouders het beste contact opnemen met de mentor. Bij moeilijkheden rond studie of gedrag kan ook de conrector worden ingelicht.

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.