Kennismakingsactiviteiten

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ieder schooljaar organiseren wij op CSG Willem van Oranje allerlei activiteiten waarop je kunt kennismaken met onze school. De activiteiten in schooljaar 2022-2023 zetten we hieronder op een rij. Meet the talents en de Onderwijsmarkten zijn al gehouden, maar er is nog van alles te doen. 

 

 

Open Avond locatie Zoomwijck (havo/vwo)

Vrijdag 16 december: 17.00 tot 21.00 uur 

Open Avond locatie Poortwijk (mavo/havo-brugklas en mavo 2 t/m 4)

Vrijdag 13 januari: 17.00 tot 21.00 uur

De Open Avonden op CSG Willem van Oranje zijn dé manier om onze school beter te leren kennen. In de lokalen is van alles te beleven, kun je lessen bijwonen, ontdekken welke vakken er worden gegeven, docenten ontmoeten en leerlingen uiteraard. Je kunt rustig rondlopen op de gangen en overal een kijkje nemen. Sfeer opsnuiven, noemen we dat ook wel. Het is belangrijk dat jij je goed voelt op onze school en het naar je zin hebt, dan gaat het leren ook veel makkelijker.

Heb je vragen? Stel ze gerust. In de aula is daar ook alle ruimte voor. 

In dit nieuwsbericht vind je meer informatie over de Open Avond.

 

[email protected]!

Week 5 en 6 (30 januari t/m 10 februari)

Na de basisschool volgt de middelbare school. Dat klinkt logisch, maar het is er wel anders dan wat je gewend bent. Wil je weten hoe het is om in de brugklas te zitten? Meld je dan aan voor [email protected]! dan zorgen wij voor interessante lessen die je kunt volgen. Ontmoet onze brugklassers en stel je vragen, zij weten precies hoe het is om op de middelbare te zitten. Het inschrijfformulier voor [email protected]! staat na de kerstvakantie op de site.

 

Informatieavond

Donderdag 9 februari 2023: 18.30 tot 21.00 uur

Weet je al welke middelbare school het wordt, twijfel je nog of hebben jij of je ouder(s) vragen waar je antwoord op wilt voordat je een keuze maakt? Kom dan zeker naar de Informatieavond. Daar vertellen wij je meer over onze school in het algemeen, over ons tweetalig onderwijs (tto), de sportklas, over het Bèta-onderwijs, het gymnasium en onze creatieve lessen. Na de kerstvakantie kun je je via www.dewillem.nl hiervoor opgeven. 

 

Kom ook naar De Willem! Je bent van harte welkom!

 

Wij hebben twee locaties:

- op locatie Zoomwijck wordt havo- en vwo-onderwijs gegeven. Kies je voor het vwo, dan maak je na de brugklas de keuze voor gymnasium of atheneum.

- op locatie Poortwijk vind je onze mavo/havo-brugklas en mavo 2, 3 en 4.

 

Wil je weten hoe het is om in de brugklas te zitten. Kijk dan naar Een dag uit het leven van een brugklasser

 

Meer filmpjes vind je ook hieronder en op de pagina Groep 7/8 

 

 

Overige informatie

Alle kennismakingsactiviteiten worden ook steeds aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!

 

 

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.

Locatie Zoomwijck

Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
tel. 0186-634343

Locatie Poortwijk

Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland
tel. 0186-634345

Postadres

Postbus 1390
3260 AJ Oud-Beijerland

De school is telefonisch bereikbaar (ma-vr) van 8.30 uur tot 16.30 uur. 
(Ziekmeldingen kunnen eerder worden doorgegeven)