Kennismakingsactiviteiten

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ieder schooljaar organiseren wij op CSG Willem van Oranje allerlei activiteiten waarop je kunt kennismaken met onze school. De activiteiten in schooljaar 2022-2023 zetten we hieronder op een rij. Meet the talents, de Onderwijsmarkten en Open Avonden zijn al gehouden, maar er is nog van alles te doen. 

 

 

Open Avonden

De Open Avonden op CSG Willem van Oranje zijn dé manier om onze school beter te leren kennen. Het is belangrijk dat jij je goed voelt op onze school en het naar je zin hebt, dan gaat het leren ook veel makkelijker.

De Open Avond op locaties Zoomwijck en Poortwijk zijn resp. op 16 december en 13 januari jl. gehouden. 

 

Je bent van nog harte welkom bij onderstaande activiteiten: 

 

[email protected]!

Week 5 en 6 (30 januari t/m 10 februari)

Na de basisschool volgt de middelbare school. Dat klinkt logisch, maar het is er wel anders dan wat je gewend bent. Wil je weten hoe het is om op de middelbare school te zitten? Meld je dan aan voor [email protected]! dan zorgen wij voor interessante lessen die je kunt volgen.

Je krijgt drie verschillende vakken aangeboden en maakt een pauze mee. Je kunt ervoor kiezen om de lessen te volgen op locatie Zoomwijck (havo/vwo- en vwo-brugklas en tweetalig onderwijs) en locatie Poortwijk (mavo- en mavo/havo-brugklas).

Aanmelden voor [email protected]! verloopt bij voorkeur via de leerkracht, maar als de school dit aan de ouders overlaat, kunnen leerlingen hier ook worden aangemeld. 

Op basis van de aanmeldingen wordt een rooster gemaakt dat een week van tevoren met leerkrachten/ouder(s) wordt gedeeld.

 

Informatieavond, donderdag 9 februari

Twijfel je nog over je keuze voor de middelbare school? Heb je de keuze voor De Willem al gemaakt, maar heb je nog vragen? Kom dan op donderdag 9 februari met je ouder(s) naar de Informatieavond op locatie Zoomwijck!

Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom aan de Randweg voor een rondleiding door de school, waarbij we steeds kleine groepen meenemen naar vijf onderdelen: tweetalig onderwijs; sportklas; praktijkgericht onderwijs/talentklassen; tweejarige brugklas en leerlingondersteuning en het Bètalab. Deze rondleiding duurt ongeveer een uur. De laatste rondleiding vertrekt om 20.00 uur.

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Heb je daarna nog vragen? Stel deze dan bij de Meet & Greet, die vind je bij het koffie- en theeloket. Tot ziens op 9 februari! 

 

Wij zijn De Willem! Jij straks ook?

 

 

Wij hebben twee locaties:

- op locatie Zoomwijck wordt havo- en vwo-onderwijs gegeven. Vanaf 2023-2024 hebben we een tweejarige brugklas. 

- op locatie Poortwijk vind je onze tweejarige mavo- en mavo/havo-brugklas en mavo 3 en 4.

 

 

 

Overige informatie

Alle kennismakingsactiviteiten worden ook steeds aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!

 

 

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.

Locatie Zoomwijck

Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
tel. 0186-634343

Locatie Poortwijk

Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland
tel. 0186-634345

Postadres

Postbus 1390
3260 AJ Oud-Beijerland

De school is telefonisch bereikbaar (ma-vr) van 8.30 uur tot 16.30 uur. 
(Ziekmeldingen kunnen eerder worden doorgegeven)

Informatie

Snelmenu