Skip to main content

Kennismakingsactiviteiten

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Kom kennismaken!

 

Ieder schooljaar organiseren wij op CSG Willem van Oranje allerlei activiteiten waarop je kunt kennismaken met onze school. Tijdens het schooljaar kun je ons vinden op de Onderwijsmarkten op basisscholen, ben je van harte welkom bij Live@DeWillem! en houden wij Open Avond op locatie Zoomwijck (in december) en locatie Poortwijk (in januari). De kennismakingsactiviteiten worden in februari afgesloten met een Informatieavond op beide locaties. Alle activiteiten staan ook in de folder die aan het begin van ieder schooljaar wordt verspreid. 

  

Aanmelden voor de brugklas kan van 25 t/m 31 maart 2024 door het digitale formulier op deze pagina in te vullen. 

  

Wij zijn De Willem! Jij straks ook?

 

Wij hebben twee locaties:

- op locatie Zoomwijck wordt (tweetalig) havo- en vwo-onderwijs gegeven. Je begint daar in de tweejarige havo/vwo- of vwo-brugklas. 

- op locatie Poortwijk vind je onze tweejarige mavo- en mavo/havo-brugklas en mavo 3 en 4.

 

Overige informatie

Alle kennismakingsactiviteiten worden ook steeds aangekondigd op deze site en sociale media. Houd ook onze Facebook-pagina en Instagram in de gaten!

 

 

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.