Onze
school

 

Raad van toezicht

CSG Willem van Oranje wordt geleid door de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in de Hoeksche Waard (VCVO). Het College van Bestuur van de vereniging vormt het bevoegd gezag. De vereniging kiest uit haar midden de leden voor de Raad van Toezicht. Deze raad controleert het beleid van het College van Bestuur en de algemene gang van zaken.

De Raad van Toezicht laat zich leiden door de code ‘Goed Onderwijsbestuur VO’. Eén van de kenmerken van deze code is dat onderwijsinstellingen transparantie betrachten en in dat verband publiceren we op onze website de volgende documenten:

CSG Willem van Oranje wordt aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften gedaan door derden aan goede doelen of sponsoring voor culturele reizen etc. kunnen worden opgegeven als gift bij de aangifte bij de Belastingdienst. Om deze beoordeling te hebben en te behouden zijn wij volgens de wet- en regelgeving verplicht om ten aanzien van het beloningsbeleid te vermelden dat de leden van de Raad van Toezicht onbezoldigd zijn en alleen een onkostenvergoeding ontvangen. Ons RSIN-nummer bij de Belastingdienst is 8009.21.823.

Lidmaatschap
U kunt lid worden van onze vereniging door het sturen van een e-mail aan het directiesecretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende personen:

 Naam Functie
 Dhr. P. de Bruijn  Voorzitter
 Mw. M. Dijkshoorn  Secretaris
 Dhr. M.W. Heemskerk  Lid
 Dhr. L.M.F. Kuipers  Lid
 Dhr. E.M. Olislagers  Lid

 

Het College van Bestuur bestaat uit:

Drs. J.A.M. Warmels MEM (voorzitter)

 

Adres VCVO:

Postbus 1390, 3260 AJ Oud-Beijerland

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer