Raad van Toezicht

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CSG Willem van Oranje wordt geleid door de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in de Hoeksche Waard (VCVO). Het College van Bestuur van de vereniging vormt het bevoegd gezag. De vereniging kiest uit haar midden de leden voor de Raad van Toezicht. Deze raad controleert het beleid van het College van Bestuur en de algemene gang van zaken.

De Raad van Toezicht laat zich leiden door de code ‘Goed Onderwijsbestuur VO’. Eén van de kenmerken van deze code is dat onderwijsinstellingen transparantie betrachten en in dat verband publiceren we op onze website de volgende documenten:

 

CSG Willem van Oranje wordt aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat giften gedaan door derden aan goede doelen of sponsoring voor culturele reizen etc. kunnen worden opgegeven als gift bij de aangifte bij de Belastingdienst. Om deze beoordeling te hebben en te behouden zijn wij volgens de wet- en regelgeving verplicht om ten aanzien van het beloningsbeleid te vermelden dat de leden van de Raad van Toezicht onbezoldigd zijn en alleen een onkostenvergoeding ontvangen. Ons RSIN-nummer bij de Belastingdienst is 8009.21.823.

Lidmaatschap
U kunt lid worden van onze vereniging door het sturen van een e-mail aan het directiesecretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Raad van Toezicht bestaat uit de volgende personen:

 Naam Functie
 Dhr. drs. P. de Bruijn RA  Voorzitter
 Mw. mr. M. Dijkshoorn  Secretaris
 Dhr. drs. M.W. Heemskerk  Lid
 Dhr. drs. L.M.F. Kuipers RA  Lid
 Mw. D. van der Linden-Zwijgers  Lid

 

Het College van Bestuur bestaat uit:

Mw. drs. J.A.M. Warmels MEM (voorzitter)

 

Adres VCVO:

Postbus 1390, 3260 AJ Oud-Beijerland

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.

Locatie Zoomwijck

Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
tel. 0186-634343

Locatie Poortwijk

Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland
tel. 0186-634345

Postadres

Postbus 1390
3260 AJ Oud-Beijerland

De school is telefonisch bereikbaar (ma-vr) van 8.30 uur tot 16.30 uur. 
(Ziekmeldingen kunnen eerder worden doorgegeven)

Informatie

Snelmenu