Onze
school

 

Onze School

CSG Willem van Oranje, afgekort De Willem, is een school voor mavo, (tweetalig) havo en (tweetalig) vwo. Volg je de havo of het vwo dan doe je dat op onze locatie Zoomwijck aan de Randweg in Oud-Beijerland. Dit is een ruim gebouw met vaklokalen rondom lespleinen. De mavo-locatie Poortwijk aan de Polderlaan is kleinschalig van opzet. Het is een modern en overzichtelijk gebouw met een goede sfeer.

 

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat de leerlingen goed tot hun recht komen. Vanuit een christelijke identiteit treden wij de wereld tegemoet. Wij staan open voor iedereen die het christelijk karakter van de school respecteert. Onze school wordt geleid door de Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs in de Hoeksche Waard (VCVO). Het college van bestuur van de vereniging vormt het bevoegd gezag.

 

Onze beide schoolgebouwen zijn goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Bij beide locaties is een bushalte waar de schoolbus van vervoersmaatschappij Connexxion aankomt en vertrekt.

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer