Mavo

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Leerlingen met een mavo- of mavo/havo-advies komen bij ons in de mavo/havo-brugklas op locatie Poortwijk. Dit is een mooie, niet al te grote school, waar je veel contact hebt met medeleerlingen en docenten. We noemen dit ook wel de mavo-locatie, de leerlingen van mavo 2, 3 en 4 volgen hier ook hun lessen.

Op iedere verdieping vind je lokalen rondom lespleinen, waar leerlingen rustig kunnen werken. Op de mavo is veel aandacht voor internationalisering. 

Zeven vakken

Leerlingen in de bovenbouw van de mavo volgen allemaal zeven vakken waarin ze examen doen i.p.v. de verplichte zes. Dit vergemakkelijkt een evt. overstap naar de havo.

Talenturen

Op de mavo volg je in de brugklas en de tweede klas talenturen. Leerlingen krijgen daarbij extra ruimte hun talent te ontdekken en ontwikkelen. Dit kan op verschillende gebieden:

  • Sportklas
  • Science
  • Art, design & media
  • Lifestyle


De sportklas op de mavo krijgt in het derde en vierde jaar een vervolg met LO2, waarin je ook examen kunt doen. 

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.

Locatie Zoomwijck

Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
tel. 0186-634343

Locatie Poortwijk

Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland
tel. 0186-634345

Postadres

Postbus 1390
3260 AJ Oud-Beijerland

De school is telefonisch bereikbaar (ma-vr) van 8.30 uur tot 16.30 uur. 
(Ziekmeldingen kunnen eerder worden doorgegeven)