Contact school-thuis

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Na een eerste bespreekmoment in het najaar en het cijferrapport halverwege het schooljaar zijn er ouderavonden voor ouders. De uitnodiging voor deze ouderavonden wordt u digitaal toegestuurd, op een bijgevoegd formulier kunt u aangeven met welke docent(en) u wilt spreken. Dat kan de mentor van uw zoon of dochter zijn of een vakdocent.

Als u als ouders tussentijds iets wilt weten of bespreken dan kan er contact worden opgenomen met de mentor of docent van het vak waarover vragen zijn. De contactgegevens van de docenten zijn te vinden op de website en in de schoolgids.

Voor studiekeuzes bestaat de mogelijkheid om contact opnemen met de decaan. De vorderingen en het huiswerk zijn terug te vinden op de website onder Magister. Volgens het Burgerlijk Wetboek hebben gescheiden ouders er beiden recht op om door school te worden geïnformeerd. Het gros van de informatie wordt digitaal toegestuurd naar de mailadressen die bij de secretariaten zijn opgegeven.

Alleen als uit een rechterlijke beschikking blijkt dat, in het belang van het kind, het recht op informatie beperkt is, zal de school deze informatie weigeren. Gescheiden ouders wordt gevraagd zoveel mogelijk samen op gesprek te komen op ouderavonden.

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.

Locatie Zoomwijck

Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
tel. 0186-634343

Locatie Poortwijk

Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland
tel. 0186-634345

Postadres

Postbus 1390
3260 AJ Oud-Beijerland

De school is telefonisch bereikbaar (ma-vr) van 8.30 uur tot 16.30 uur. 
(Ziekmeldingen kunnen eerder worden doorgegeven)

Informatie

Snelmenu