Skip to main content

Aanmelden

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij/heeft u de keuze gemaakt voor CSG Willem van Oranje? Wat leuk!
Ook voor de nieuwe leerlingen geldt: ‘Welkom bij Willem van Oranje’.

 

Voor het aanmelden voor schooljaar 2024-2025 maken wij gebruik van een digitaal formulier van Leerlinq. Om deze aanmelding goed te laten verlopen, is het belangrijk dat u onderstaande uitleg goed doorleest. 

 

  • voor het aanmelden van een leerling is het belangrijk dat u een account aanmaakt. Een eigen account zorgt ervoor dat uw gegevens in een beveiligde omgeving staan. (9403.leerlinq.app is de url die in de titelbalk verschijnt) 

  • één van de vragen op het formulier gaat over de Sportklas. Voordat u/jij een keuze maakt, is het goed om het volgende te weten: op locatie Poortwijk (mavo- en mavo/havo-brugklas) zijn dit 2 lesuren extra per week, op locatie Zoomwijck kiest een leerling voor de talentklassen óf voor de Sportklas.

  • na ondertekening van het digitale formulier ontvangt u een bevestiging van de inschrijving in uw mailbox met informatie over het verdere verloop. Het is na ondertekening niet meer mogelijk wijzigingen door te voeren. 

  • aanmelden is mogelijk met alle apparaten (mobiele telefoon, iPad, laptop en pc). 

  • bij vragen of hulp kan contact worden opgenomen met ons bavo-secretariaat: 0186-634343. 

 

Digitaal aanmeldformulier

Vanaf 25 maart a.s. staat hier de aanmeldknop voor de nieuwe brugklasleerlingen voor schooljaar 2024-2025. 

 

De Nationale Aanmeldweek waarin ouders hun kinderen kunnen inschrijven bij het middelbaar onderwijs begint op maandag 25 maart en loopt t/m zondag 31 maart.

 

Op deze pagina vindt u in de ochtend het digitale aanmeldformulier waarmee u de gegevens van uw zoon/dochter via Leerlinq kunt registreren. 

 

Hoewel de aanmeldweek in het leven is geroepen om alle leerlingen gelijke kansen te geven om naar de school van hun keuze te gaan, willen wij bij deze aangeven dat wij geen maximum aantal leerlingen hanteren. U heeft dus voldoende tijd om de aanmelding in orde te maken.

 

Extra informatie

Op basis van alle aanmeldingen wordt een indeling van de klassen gemaakt. Na de klassenindeling bespreekt een docent van onze school de nieuwe leerlingen met de leerkracht van de basisschool. Zo leren wij de nieuwe brugklasleerlingen al een beetje kennen en weten wij of er bijzonderheden zijn waar wij rekening mee moeten houden. Wij noemen dit ‘warme overdracht’. Na een half jaar in de brugklas is er ook een speciale middag voor de leerkrachten waarop de vorderingen van de leerlingen centraal staan.

 

Als je voor onze school kiest, is er voor de zomervakantie al een kennismakingsmiddag met je nieuwe klas en je mentor. Dit is een docent waar je in het nieuwe schooljaar les van krijgt en die jouw klas begeleidt. Deze kennismakingsmiddag is op 26 juni 2024.

 

Na de vakantie begin je met de introductieweek waarbij je de hele week met je klas en je mentor optrekt en elkaar met sport, spel en andere activiteiten goed leert kennen. Je sluit die week af met de eerste lesdag.

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.