Groep 7/8

 

Inschrijven

Heeft u/heb jij de keuze gemaakt voor CSG Willem van Oranje? Wat leuk! Ook voor de nieuwe leerlingen geldt ‘Welkom bij Willem van Oranje’.

Aanmelden kan met het inschrijfformulier dat in de loop van dit schooljaar op deze plek wordt geplaatst. Vriendelijk verzoek om dit in te vullen en op te sturen naar of af te geven bij het bavo-secretariaat op locatie Zoomwijck, Randweg 2, 3263 RA Oud-Beijerland. Het adres en postbusnummer staan ook op het formulier.

 

Inschrjiven van nieuwe brugklasleerlingen graag voor 1 april 2023. 

 

Aanmeldingsformulier 2022-2023 

 

Ter informatie: op het Aanmeldingsformulier vragen wij u een kopie van het identiteitsbewijs toe te sturen. Wij doen dit om zeker te zijn van de juiste schrijfwijze van de namen, deze gebruiken wij o.m. bij het invullen van het diploma en andere documenten.

 

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier sturen wij u zsm een bevestigingsmail.

 

Heeft u nog vragen? Mail dan naar het secretariaat van de onderbouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer