Aanmelden

Op CSG Willem van Oranje vinden wij het belangrijk dat je goed tot je recht komt, zodat je het beste uit jezelf haalt. Wij bieden daarvoor een goede en uitdagende leeromgeving met duidelijke regels, een leuke sfeer en respect voor elkaar en de medemens.


Je vindt hier alle informatie die voor jullie van belang is. Mis je nog iets? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb jij de keuze gemaakt voor CSG Willem van Oranje? Wat leuk! Ook voor de nieuwe leerlingen geldt ‘Welkom bij Willem van Oranje’.

 

Aanmelden voor schooljaar 2024-2025 kan van 25 t/m 31 maart 2024. Er staat dan op deze pagina een link naar een digitaal formulier dat door ouders kan worden ingevuld.

 

Op basis van alle aanmeldingen wordt een indeling van de klassen gemaakt. Na de klassenindeling bespreekt een docent van onze school de nieuwe leerlingen met de leerkracht van de basisschool. Zo leren wij de nieuwe brugklasleerlingen al een beetje kennen en weten wij of er bijzonderheden zijn waar wij rekening mee moeten houden. Wij noemen dit ‘warme overdracht’. Na een half jaar in de brugklas is er ook een speciale middag voor de leerkrachten waarop de vorderingen van de leerlingen centraal staan.

 

Als je voor onze school kiest, is er voor de zomervakantie al een kennismakingsmiddag met je nieuwe klas en je mentor. Dit is een docent waar je in het nieuwe schooljaar les van krijgt en die jouw klas begeleidt. Deze kennismakingsmiddag is op 26 juni 2024.

 

Na de vakantie begin je met de introductieweek waarbij je de hele week met je klas en je mentor optrekt en elkaar met sport, spel en andere activiteiten goed leert kennen. Je sluit die week af met een lesdag.

 

 

 

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.

Locatie Zoomwijck

Randweg 2
3263 RA Oud-Beijerland
tel. 0186-634343

Locatie Poortwijk

Polderlaan 2
3261 ZA Oud-Beijerland
tel. 0186-634345

Postadres

Postbus 1390
3260 AJ Oud-Beijerland

De school is telefonisch bereikbaar (ma-vr) van 8.30 uur tot 16.30 uur. 
(Ziekmeldingen kunnen eerder worden doorgegeven)

Informatie

Snelmenu