Nieuws

 

3 maart weer les op school

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 23 februari jl. heeft de schoolleiding besloten de school vanaf 3 maart weer open te stellen voor fysiek onderwijs. Uiteraard met inachtneming van de maatregelen voor het voortgezet onderwijs.

 

Dit betekent dat maandag 1 en dinsdag 2 maart de lessen nog online worden gegeven aan de niet-examenleerlingen. De examenleerlingen komen vanaf maandag weer naar school.

 

De komende dagen en de eerste van maart worden gebruikt om een rooster op te stellen dat recht doet aan de maatregelen. De belangrijkste regels zijn 1,5 meter onderlinge afstand, minimaal 1 dag naar school en niet naar school komen als er sprake is van klachten die op corona kunnen duiden.

 

Wij verwachten in de loop van maandag de roosters op orde te hebben. In de loop van die dag krijgen alle leerlingen een brief met uitleg over deze nieuwe opzet. Een afschrift van deze brief wordt naar de ouders/verzorgers gestuurd.

Geef je op voor de EUR-Studiekeuze Workshop

Er zijn nog plekken vrij voor vwo 5-leerlingen bij de Studiekeuze Workshop van Erasmus Universitteit Rotterdam (EUR). Als je nog niet weet welke studie je na het vwo wil volgen, maar wel interesse hebt in EUR, kan deze workshop je eventueel op weg helpen.

 

Workshop 1 staat gepland op dinsdagmiddag 9 maart vanaf 14.30 tot 16.15 uur en wordt, als dit mogelijk is,  op school gegeven. Na deze workshop kun je je ook voor workshop 2, die binnen enkele weken na de eerste workshop online wordt gegeven.

In de eerste workshop wordt gesproken over interesses, sterke punten, talenten, verwachtingen en ideeën die je hebt. De tweede workshop geeft meer inzicht in de specifieke opleidingen aan de EUR.

 

Opgeven kan per mail tot 1 maart 13.00 uur door een mail te sturen naar decaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Er is plaats voor maximaal 10 personen. Vol is vol.

 

Als je bent ingeloot, krijg je dat per mail te horen van mevrouw Jacobs.

 

 

 

Tussenstand 'Samen Bewegen'-challenge

De tweede week van de Samen Bewegen-challenge voor alle niet-examenklassen is al weer in volle gang en de eerste resultaten zijn doorgegeven. In deze Samen bewegen-klassenlijst vind je de scores van de eerste week. Daar zitten een paar koplopers tussen, maar zoals altijd in de sport geldt ook nu: er is nog van alles mogelijk.

 

Het belangrijkste is en blijft dat je in beweging bent en blijft. Veel succes allemaal!

Kijk mee: filmpje over onze mavo

Nu de Tour De Willem op onze mavo-locatie Poortwijk niet kan doorgaan vanwege de coronamaatregelen laten we je graag ons filmpje zien, waarin twee van onze voorlichters je rondleiden, van alles in het gebouw laten zien en andere docenten laten vertellen over hun vak. Heb je na het zien van het filmpje nog vragen? Stuur deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik hier voor het filmpje!

 

De Tour gaat vrijdag niet door, maar je kunt wel een rugzakje komen halen met daarin ondermeer magazine De Willem, waarin onze mavo-locatie centraal staat.

Je bent van harte welkom tussen 14.00 en 16.00 uur. Tot morgen!

De extra's van ons onderwijs op film

Vandaag lanceren wij een filmpje waarin de extra's binnen ons onderwijs op locatie Zoomwijck centraal staan. Ieder jaar vertellen wij daar altijd over tijdens de Informatieavond voor leerlingen en hun ouders, maar die kan nu helaas niet doorgaan vanwege de strenge corona-maatregelen.

 

De collega's Chantal van der Zande en Jeroen de Borst nemen je graag mee door de school en bezoeken de collega's die van alles over deze extra's kunnen vertellen. Kijk hier voor de film.

 
Heb je/Heeft u na het zien van het filmpje nog vragen? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een persoonlijk gesprek per mail, telefoon of online.
 
 
Wij zijn De Willem! Jij straks ook?

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer