Nieuws

 

Foto's Alcazar beschikbaar

Tijdens de diploma-uitreiking van 15 julil jl. heeft de fotograaf van Alcazar Events in Puttershoek foto's gemaakt. Deze zijn tot 27 juli te downloaden op deze link.

 

 

Fijne vakantie!

De diploma's zijn uitgereikt, de collega's die met pensioen gaan uitgezwaaid en de boekenpakketten voor het nieuwe schooljaar staan klaar. Dat betekent dat de vakantie kan beginnen! CSG WIllem van Oranje wenst iedereen een fijne vakantie toe! En een gezonde terugkeer op school.

 

Maandag 30 augustus beginnen de brugklasleerlingen op Zoomwijck en Poortwijk om 12.00 uur met hun middelbare schoolloopbaan. Jullie zijn van harte welkom! Na de ontvangst in de aula ga je met je mentor naar het lokaal, waar het introductieprogramma van die week begint. Ook worden er die middag al leerling- en klassenfoto's gemaakt.

 

Het programma van de introductieweek wordt in de week van 23 augustus op de site geplaatst.

 

Op maandag 30 augustus komen de andere leerjaren van de onderbouw hun boeken halen. Dinsdag 31 augustus is dat moment voor de bovenbouwleerlingen, aansluitend beginnen de lessen. 

Speeches bij diploma-uitreiking

Iedere jaar wordt er tijdens de diploma-uitreiking een speech gehouden door onze docenten godsdienst, Dick Lagerweij en Joas Kok. Dat is dit jaar niet mogelijk vanwege de drive-thru bij Alcazar Events. Beide docenten hebben hun speech daarom uitgeschreven. Hun waardevolle woorden staan hieronder.

 

Speech geslaagden mavo 2021

 

Speech geslaagden havo/vwo 2021

Diploma-uitreiking live te volgen

De diploma-uitreiking op het terrein bij Alcazar Events is donderdag vanaf 16.00 uur live te volgen. Familie, vrienden en andere geïnteresseerden die niet meerijden in de auto kunnen nu ook dit feestje volgen.

 

Hou ze op de hoogte wanneer je (bijna) aan de beurt bent om je entree op de rode loper te maken en je diploma in ontvangst te nemen. De cameramensen die door Alcazar Events worden ingezet brengen alles in beeld.

 

Kies hieronder de juiste link:

Livestream mavo

Livestream havo

Livestream vwo

Boeken inleveren door eindexamenleerlingen

Bericht voor alle eindexamenleerlingen: maandag 28 juni is het moment om je lesboeken in te leveren. Dat gebeurt volgens onderstaand rooster. Kom alleen op de tijd die in het schema staat, de boeken worden niet op een ander moment ingenomen.

 

In de week van 21 juni ontvang je per post de envelop met witte plastic zak en boekenlijst zodat je de boeken op de juiste manier kunt verpakken en snel kunt afgeven. Denk ook aan het inleveren van je kluissleutels in de bruine envelop.

 

Let op! Zorg dat je thuis de kaften al van de boeken hebt gehaald. Bovendien moet je kluisje leeg zijn vóór 28 juni.

 

Leerlingen die lesboeken nodig hebben voor hun herkansing leveren ook alle boeken in! Zij kunnen bij het boekenmagazijn de boeken halen die ze nog nodig hebben.

 

Rooster boeken innemen (Zoomwijck)

Inleverlijst boeken H5

Inleverlijst boeken V6

Rooster boeken inleveren (Poortwijk)

 

 

 

 

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer