Nieuws

 

Zomervakantie

De zomervakantie is aangebroken. De leerlingen hebben hun boeken ingeleverd, de docenten hebben hun lokaal opgeruimd. Tijd voor vakantie. Op maandag 27 augustus worden de lesroosters op de site bekend gemaakt. Tot die tijd is ook Magister niet bereikbaar. Graag tot ziens allemaal.

Schoolkosten 2018-2019

Alle ouders/verzorgers hebben vandaag een mail ontvangen met een verwijzing naar de schoolkosten voor 2018-2019. U vindt het overzicht ook op deze pagina. Dit overzicht is ter informatie, in de eerste weken na de vakantie krijgt u per mail de factuur toegestuurd.

 

 

€ 2500 voor Ronald McDonald Huis Sophia

De goede doelen-actie van de leerlingenraad van De Willem heeft dit jaar maar liefst € 2500 opgeleverd voor het Ronald McDonald Huis Sophia in Rotterdam. Een vertegenwoordigster van het Ronald McDonald Huis heeft onlangs een cheque met daarop dit mooie bedrag in ontvangst genomen.

 

Elk jaar houdt de leerlingenraad acties voor het goede doel door de verkoop van donuts, broodjes kroket en andere lekkernijen. Dit schooljaar was het Ronald McDonald Huis Sophia het goede doel. Dit is een logeerhuis waar ouders, broertjes en zusjes verblijven van kinderen die zijn opgenomen in het Erasmus MC-Sophia. Een kind, en zeker een ziek kind, kan niet zonder zijn ouders. Ook de ouders willen het liefst zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Dat kan in het Ronald McDonald Huis. Ze kunnen daar, net als thuis, even ontspannen, koken en slapen. Het Huis is helemaal afhankelijk van giften en donaties, daar wilde de leerlingenraad een bijdrage aan leveren.

 

Diploma-uitreiking en parkeren

Deze week houden wij op de mavo, havo en het vwo de feestelijke diploma-uitreiking. Bij deze gelegenheid verwachten wij veel publiek. Onze ervaring is dat de beschikbare parkeergelegenheid bij beide locaties van onze school niet afdoende is voor de hoeveelheid auto’s op zo’n avond.

 

Wij verzoeken u daarom vriendelijk zoveel mogelijk op de fiets te komen. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking. De diploma-uitreiking begint alle drie de avonden om 19.30 uur.

Rooster boeken inleveren

De roosters voor het inleveren van de boeken staan op de site. Je vindt ze hier. De roosters hangen ook op diverse plekken in de school. Kijk goed naar de juiste tijden per klas.

Let op! Zorg dat je thuis de kaften al van de boeken hebt gehaald, dat werkt sneller bij het inleveren.