Nieuws

 

Rooster boeken inleveren

Het einde van het schooljaar nadert en dat betekent dat de lesboeken weer (bijna) kunnen worden ingeleverd. De roosters zijn bekend en staan hieronder.

 

De eindexamenkandidaten hebben al per post de brief met het innamerooster, de boekenlijst en de witte plastic tas ontvangen waarin ze de boeken kunnen inleveren op maandag 27 juni. Voor alle duidelijkheid: de kluisjes van de eindexamenleerlingen moeten voor maandag a.s. leeg zijn. 

 

De overige leerjaren komen op maandag 4 juli de boeken inleveren. Deze leerlingen krijgen binnenkort de envelop met boekenlijst, witte plastic tas en het rooster per post toegestuurd. Kijk goed op het rooster hoe laat je waar wordt verwacht.

 

Rooster boeken inleveren examenklassen

 

Rooster boeken inleveren onder- en bovenbouw Zoomwijck

 

 

Masterclasses voor groep 8-leerlingen

In het nieuwe schooljaar worden er weer uitdagende Masterclasses gehouden voor groep 8-leerlingen met een verwacht vwo-advies. Alle basisscholen in de Hoeksche Waard en een aantal in de regio zijn per brief uitgenodigd om de leerlingen die daarvoor in aanmerking komen aan te melden.

 

 

Masterclasses zijn speciale, uitdagende lessen waarbij de leerlingen met een verwacht vwo-advies een onderwerp verder uitdiepen. Het onderwerp wordt ingeleid door een docent, waarna de leerlingen met elkaar aan de slag gaan. Een deel van onze huidige vwo-leerlingen is aanwezig om de groep 8-leerlingen te helpen.

 

De Masterclasses zijn steeds op maandag van 14.30 tot 16.00 uur, in de periode oktober t/m januari. De voorgenomen data en onderwerpen zijn:  

    • 10 oktober      Wiskunde: Rekenen met oude en nieuwe getallen
    • 31 oktober      Grieks Latijn: Mythologie/Het verhaal van koning Midas
    • 28 november   Kunst Lab: Spelen met dimensies
    • 16 januari       Tto/Biology: Environment
    • 23 januari       Astronomie: Sterrenkunde

 

De laatste Masterclass op 23 januari 2023 wordt feestelijk afgesloten met het uitreiken van het behaalde Masterclass-certificaat en duurt tot 17.00 uur.

 

In het nieuwe schooljaar volgt een uitgebreide beschrijving van de Masterclasses. Er is dan ook nog alle gelegenheid om leerlingen aan te melden.

Voor het aanmelden van leerlingen die voor de Masterclass in aanmerking komen, vragen wij de medewerking van de leerkrachten van de scholen. Doen zij hier niet aan mee, dan kunnen ouders zelf een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. Masterclass. Foto's Aquagala

Tijdens het Aquagala in april jl. is er een mooie serie foto's gemaakt tijdens het feest. Via deze link kun je alle foto's van Jeffrey Groeneweg en Kilian Lindenburg bekijken. Deze link is geldig tot en met 22 juli a.s.

 

 

Voorlopige eindexamenuitslag 2022

De voorlopige eindexamenuitslag van onze leerlingen is bekend! Op de mavo is 99 procent van de leerlingen geslaagd, op de havo 78 procent en op het vwo 82 procent. Alle geslaagde leerlingen van harte gefeliciteerd!

 

In totaal 37 leerlingen (mavo 1; havo 23  en vwo 13) kunnen na een goede herkansing alsnog slagen. Ook zijn er leerlingen die gespreid examen doen, zij zijn niet meegeteld bij deze percentages.

 

Geef je op voor Willem's Talentenshow

Heb jij talent voor zingen of dansen, verras jij iedereen met jouw goocheltrucs of schitter jij op het podium met cabaret? Schrijf je dan in voor de grote Willem's Talentenshow op 2 juni a.s. in de aula van locatie Zoomwijck. 

 

De voorstelling begint om 19.30 uur en jij kunt individueel of met vrienden een van de acts zijn. Grijp je kans en laat het ons zien. Inschrijven kan hier.

Door te klikken op akkoord, geeft u aan dat u akkoord bent met onze vernieuwde privacy verklaring en het gebruik van cookies. Lees meer