Skip to main content

Kerstmusical: Bende op De Willem

Bende op De Willem?! Door de inzet van onze geweldige conciërges en schoonmakers valt dat gelukkig wel mee. Het betreft hier echter de naam van onze eerste officiële kerstmusical: Bende! Een uniek project van onze talentklas Theater/toneel, geleid door muziek-, kunst- en theaterdocent Annika Campfens.

Sinds enkele weken wordt er elke maandag tijdens het talentuur intensief gerepeteerd om straks in de laatste week voor de kerstvakantie twee keer een uitvoering neer te zetten van een spetterende musical. Niet over de geboorte van Jezus, maar toch een kerstmusical, vanwege het thema ‘Je mag er zijn!’ en het verhaal.

Bende gaat over een stel jongeren met hun eigen problemen en karakter. Zij hebben om verschillende redenen straf gekregen en worden de vrijdagmiddag voor de kerstvakantie bij elkaar in één lokaal geplaatst met maar één taak: alle toiletdeuren van de hele school schoonmaken. In eerste instantie willen ze niets met elkaar te maken hebben, maar langzamerhand komen ze erachter, dat ze wellicht toch meer met elkaar gemeen hebben, dan ze aanvankelijk dachten en dat ze alleen door samen te werken hun taak kunnen volbrengen.

De exacte data en tijden volgen nog, maar bij deze bent u alvast van harte uitgenodigd om naar deze geweldige voorstelling te komen. 

De Willem: toekomstgericht, uniek en verbonden.